tisdag 1 september 2009

Stolt som tuppen

JAG GJORDE DET!!!
Körde hela vägen till Örebro, och hem igen...alldelens ensammen!
Jag tog mig genom hela stan, bland den tunga stadstrafiken, över korsningar med rödljus och genom de fyra rondellerna...utan att krocka!
Och jag kom tillochmed rätt! På första försöket!!! :D
Det är en stolt Naannii som sitter i favorithörnet ikväll...

För er som bor på större ställen, i städer, eller i närheten av en, tycker säkert att det inte är nån vidare sensation att hurra över.
Alvarligt talat så skulle nog inte jag heller ha tyckt det! Haha! ^^
Men det ska trots allt tilläggas att jag näst intill ALDRIG kör utanför byns 50-skyltar ensam, att jag bor 6 mil från närmaste rödljus och rondell, och att jag aldrig kört längre än till Ludvika ensam i bilen (en resa på 6 mil).
Så jaaa, lite stolt får jag nog ändå vara?

Träning ger färdighet! Efter dessa två semesterveckor kommer jag förhoppningsvis vara en fullt duglig stads- och långkörare, om än lite bättre i alla fall.
Många timmar i bilen blir det när sambo-semestern till Karlstad blir av först, och sen Pisa-och-Halmstads-påhälsningen och Ullareds-trippen görs Tisdag till Fredag nästa vecka!
Som tur är slipper jag åka ensam dessa gånger ( så kalasandes kul tycker jag inte att det är att åka ensam) för det är en bra bit till Halmstad (närmare 50 mil), och det vore inge kuligt att bo på hotell i Karlstad helt alone i två nätter...
Det är bra jag har min sambo, och mina utflykts-sugna vänner! :)
---

Tack vare tidig morgon var jag framme i Örebro redan vid halv 10. Ringde och överraskade (och väckte, men det hör inte hit ;) ) Moa när jag hade 6 mil kvar, så hon hann vakna till lite innan den 16 månader yngre lillasystern kom inklampande på hennes lilla mysiga studentrum.
IKEA blev det, några skoaffärer, och klädnissar. Trots det lyckades jag hålla mig till en billig penning och inte alls mycket inköp. Bra det med tanke på att Gekås i Ullared får sig en påhälsning nästa vecka!
Hämtade två av Moas kompisar, och tog en lunchbuffé med taco och pizza. Gick en tur på Myrorna, och hängde ett tag till på studentrummet.

Morgondagen till ära ska hon ut på togaparty imorgon den där festprissen, så jag fick agera smakråd på vilket sätt hon skulle knyta det där lakanet om sig.
Inte för att jag vet vad det ska va bra för, att gå ut på fest endast iförd ett lakan? men jooo, de har en del knasigt roliga grejer för sig ändå där borta.
Och faktiskterligen blev det inte alls så dumt när jag fått vara med och bestämma lite. ^^
Eller vad tycker ni?
Redo för en natt på krogen?
Dagens inköp från min sida:
- Tre stora glas
- En "skrapa" att använda vid fönsterputsning
- Tre saxar (då det är saxbrist i detta hem)
- Ett par skor
Lagom lagom...

---

Träningen har jag lagt på hyllan för dagen. 30 minuters promenerande med vovven, och så inget mer. Har så fasligt ont under foten, precis under stortån, att jag haltar mig fram för att slippa stödja för mycket på den sidan. Har ingen aning om vad jag gjort, kom bara helt plötsligt igår på fotbollen. Men jag ser ut som en "jagvetintevad" när jag vankar fram, men så får det vara. Inget man dör av direkt...
Men jag hoppas det blir bättre under natten, så jag kan ta långturen i mina joggingskor imorgon. Jag som skulle träna så bävligt nu när jag blev ledig! ^^

Någon nytta har jag ändå gjort sedan hemkomst. Både köks- och sovrumsfönstren är tvättade och klara. Nu är det bara vardagsrummet kvar...och så städning av bilen, förståss...men det är också påbörjat!


Snaaaaart, riktigt snart, blir min och sambons första riktiga semester av! :D
Två nätter kvar här hemma bara, sen blir det hotell, restaurang, jacuzzi, bastu och mys för hela slanten!
Åhhh, längta!!!
Jimmy, jag älskar dig!

1 kommentar:

Musan sa...

Jätte kul att du vågade! är stolt över dig. Och väldigt kul var det med lite besök, kom så ofta du vill!
Och dum fråga under bilden på mig, jag är alltid redo för en natt på krogen ;)
Puss Puss