tisdag 23 september 2008

1 km vilja



Liten morgonpromenad med Djin och sen tog jag och Pisa oss en resa till Hagfors för att simma. Slutade med 10 minuter i solariet, 15 min i bubbelpoolen och 1 km simmning.
underbart skönt att simma igen, det är nog den enklaste och skönaste typen av träning som finns.
Synd bara att närmsta simhall ligger 6 mil hemmifrån...det går ju bort en hel del tid på att åka dit.
Annars skulle jag nog ha för vana att simma minst 1 gång varje vecka.

Här ute i skogen finns det ju inte så mycket mer att göra än att promenera, jogga och träna hemma...lite träligt. Men man får exprimentera sig fram...det gäller att tänka i nya banor.
Har börjat fundera på om Djin kommer ihåg något av agility, han höll ju på med det när han var mindre...Kanske skulle det gå och göra några trick med honom. Det skulle göra oss gott, båda två.

Jag behöver en hobby, och helst en där man rör på sig. Jag klarar verkligen inte av att inte ha något att göra om dagarna. Det förgör mig. Oftast hamnar jag här i soffan vid datan, och framför tv:n. Har långtråkigt och önskar att jag hade ett jobb, eller åtminstonde en hobby att hålla på med. Men vad? det måste ju vara något som jag tycker är roligt och inte behöver kämpa mig till att göra.
Jag längtar faktiskt lite till vintern, om det blir nån snö dvs.
Då ska jag börja åka längdskidor...för det är ju iaf lite kul. Tills dess får jag väl stå ut med promenader och att kräla runt på min pilatesboll.

Att mina gå-ned-i-vikt-piller inte kom idag heller gjorde mig lite besviken. Jag har faktiskt börjat längta tills de kommer och jag måste väga och mäta mig. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle längta efter något så hemskt. Men det gör jag faktiskt. Det är ju ändå först då jag kan börja se om det händer något med mitt fett. kanske är det ändå bra att de inte kommit än, för då får jag en chans att ta mig in i min nya livsstil innan allt börjar "på riktigt".

Ge mig ett nytt, sunt liv tack!

underbar dag.

Inga kommentarer: