söndag 29 mars 2009

Söndags tjabbel

Mmm, va trevligt att komma upp en ledig söndagsmorgon och det ser ut så här. Tack katterna! (glömde skriva igår att vi fick hit en till. En svart fräsig fan)

Att leva loppan om nätterna verkar de tycka är skitskoj. Räjsa upp på fönsterbrädorna, riva ner lite blomkrukor, en skål med rostade solroskärnor å shit. Wiihooo va kul! (för dom, inte för oss!)

Blev en sväng till Hällefors och billiga Nicklas för att inhandla lite kattgrejer idag. Köpte en riktig kattlåda, ett litet torn med klösbräda, kattmat och en "bricka" med mat och vattenskål i (skit smart, för då slipper all mat hamna på golvet). Nu hoppas vi bara på att någon ska höra av sig och vilja ha den svarta, för den verkar absolut inte trivas här. Den fräser, hatar Djin och vägrar nästan komma fram. Inge roligt för den, och inge roligt för oss.
Hör ingen av sig innan Onsdag så måste vi nog avliva den. "/
Snabel, som Jimmy så fint döpt den andra lilla kissen till klarar sig dock perfekt här hemma. Han har blivit mysig. Kan ligga i flera timmar och bara kurra intill mig. Nu kan han och Djin till och med vara i samma rum utan fräs. Så söt!
Och Djin sen. Vilken underbar hund vi har! Han har varit sååå duktig ända sen vi tog hem katterna. Stolt matte är jag! :)

Annars har den lediga dagen inte bjudit på så mycket annat. Städning blev det så klart när det såg ut som ett bombnedslag här inne. Skönt med ren lägenhet igen! :)

Imorn blir det wollyboll. Skönt, roligt, härligt!
Sen blir det gasen i bott resten av veckan. Nu ska jag ner i vikt!
En liten kort uppdatering om mitt liv. Inge vidare intressant...men de tar vi nån annan dag! ;)

Inga kommentarer: