måndag 23 mars 2009

klockor, katter och ledighet

TVÅ nätter tog det mig att lära mig stänga av min nya väckarklocka i sömnen!
Gaah, jag blir galen på mig själv!
Nu är det inte bara ett, eller två, alarm som försöker få upp en heldöd Naannii om mornarna, Utan en mistlur till väckarklocka, och FEM mobil-alarm!
Och jag kommer inte upp!
Vad fan har hänt med mig!!!???

Inte blir jag piggare av detta helvetes väder längre heller. Snöstorm! Wihooooo!!! :(
Nu får det va nog!
Här be's det inte snällt nå mer.
Ro hit med våren nu för fan!!!
Den riktiga våren!
:)

Haha. mitt dagliga klag har fått sin talan. Nu kan vi övergå till de positiva sakerna (det finns faktiskt några sådana också, även om det inte låter så).

Wollybollen blir just nu bara bättre, svettigare och roligare för varje vecka som går!
Idag var vi hela13 stycken! Väldigt många jämfört med två veckor sedan, då vi var glada om det kom ett 4-5- tal.
Måste ge en väldigt stor hög av credit till mig och Pis. För det är vi som engagerat oss i allt. Raggat folk och uppmuntrat dem att komma även nästa vecka.
FAN va vi är bra! :D
Måndagkvällar. Helt klart roligaste kvällarna dessa veckor!

En annan sak jag bara måste tala om, varesig den är positiv och glädjande eller inte, är att jag och Jimmy just nu är "kattvakt" åt 6 jätte fina katter.
Under hemska och ledsamma omständigheter, skall nämnas.
Deras husse gick plötsligt bort under en resa (pga. sjukdom) för någon dag sen, och eftersom han inte hade några anhöriga här i byn, och brukade "hänga" på verkstan, tog Jimmy på sig ansvaret att ta hand om dem tills någon vet vad som ska göras med dem.
Dock var det inte så himla lätt att ta hand om de "sööta, mysiga" katterna som vi hade trott... för de är skyggare än skyggast (alla utom en, som är gammal och goooo). Bara man kommer i närheten av dem fräser de och gör sig beredda att göra vad som helst för att man ska lämna dem i fred. Stackare!
Igår när vi först var upp hittade vi alla utom en under soffan i vardagsrummet. Där låg de, och vägrade komma fram trots alla våra försök.

Det är tråkigt att se att katter kan bli så förstörda att de inte ens vågar komma fram och äta när någon är i närheten. Helt sjukt.
Har varit upp en sväng i kväll också. Och det börjar gå framåt...Idag lyckades jag få klappa 3 av dem. Inte mycket, men lite...Ändå ett STORT steg framåt.
---

Nu är jag ledig i 3 dagar framöver.
PUUUUUUUUUUUUH!
Vad ska man hitta på?
Ska försöka få det städat här hemma för det första, Så ska jag försöka få igång lite träning (förkylningen bättre igen nu), sen blir det nog en hel del "katt-träning" också, så att katterna vänjer sig vid människor. Vill inte att de ska bli avlivade, om det går att göra någonting åt. "/
Dessutom har jag erbjudit mig att hämta lille Wiggo på dagis någon dag, om det blir mycket övertid på hans mamma's arbete. Jag umgås så gärna med den lille Kisen och är bara oerhört glad om jag slipper ha tråkigt dagarna i ända. Tiden med honom är aldrig trist! :)

Nope, gå till sängs kanske.
Så man inte sover bort hela den "underbara" ledig-dagen imorn...
Hmmmrrrf...Eller det kanske är just det man ska göra?
Så man slipper träääääla?






1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Ja vad ska du hitta på i 3 dagar de undrar jag hahahha, ja hoppas att ni blir av med katterna. Du är jättesnäll som tar på dig de ansvaret. Inte lätt när dom är lite förvildade också. Ja vi får prata mer på jobbet när du jobbar igen hahahha...Vila inte ihjäl dig nu...kram kram från städtanten