tisdag 10 mars 2009

Always look on the...ordbajs!?

Nu är det dåligt med skriverier från min sida igen. Dålig uppdatering. Trääl.
Varenda dag tänker jag på vad jag ska skriva i bloggen. Skriver nästan hela inlägg i hjärnan på mig själv. Sen sätter jag mig här framför burken på kvällen...och vips så är allt raderat i minnet.
Inge vidare kul att skriva sånna dagar. Då blir det bara dåligt ordbajs hela tiden! :)

Inte för att jag påstår att jag inte ordbajsar annars här i bloggen.;)
Mycket av det jag skriver är faktiskt ett helt virrvarr av tankar, händelser och funderingar. Rent ordbajsande.
Men vissa dagar är det verkligen helstopp på inläggs-produktionen.
Man har bra dagar, man har dåliga...så är det bara!

Livet rullar sakta men säkert på. Glad är jag fortfarande. Försöker stötta och hjälpa de som behöver det dessa dagar. Finns till. Är nykär (fortfarande:D )...och är dålig på fronten "gå-ned-i-vikt"!

En riktigt morgontrött jävel har jag blivit. Spelar ingen roll hur tidigt jag än går och lägger mig så är jag för trött för att gå upp när klockan ringer. Morgonpromenaderna som var på minst en halvtimme har minskat till en kvart, 20 minuter. Jag orkar helt enkelt inte!
TIME-OUT!

Imorn, om det inte snöar som det gjort varenda dag sen jagvetintenär, ska jag och energikällan (Ja, Pisa verkar aldrig förlora sin odödliga energi) ta oss en tur i spåret igen. Var ett tag sen nu, med förkylningar som stoppskyltar längs vägen.
Syster no. 2 (den mittersta) är hemma fram till på Söndag nu också. Så en långsväng med detta sällskap hoppas jag också hinna med. :)

Trögt går det, igen. Efter några veckor av full pott. Men, svackor i gå-ned-i-viktandet avskräcker mig inte längre lika mycket. Jag har ju klarat av de som kommit upp hitills. Det är bara att härda ut. Så går det lättare igen efter ett tag. :)

"Always look on the bright side of life...."
Som en jobbar-kompis påminde mig om idag.
Du lyser upp mina jobbdagar ska du veta älskade "städtant". :)

Det är sent. Men det gör ingenting för en gångs skull.
Jag är ju ledig imorn!
Och med sällskap slipper ledighetsdagen bli en besvikelse! Wihooooooooooooooooo!

Ännu ett ordbajsat inlägg är gjort.
Enjoy it, or leave it! :D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar ditt ordbajs, det är ju det mina dagar går ut på, att få läsa om ditt liv. Haha kanske dags att skaffa ett eget. Ja nu finns det sällskap hela veckan, jippie!

Anonym sa...

Hejsvejs på dig brödtjejen...
Tack för de fina orden om mig.(PUSS)ja vad kul att du fortfarande är nykär de piggar upp tillvaron. Ja nu får de ge sig att snöa, längtar efter våren. Du är jätteduktig på att fixa vikten,alla har sina svackor de går inte att vara stenhård, de blir inge roligt då.
Kram från städtanten