onsdag 11 mars 2009

Helt hysteriskt...Kul!

Vaknade med ett oläst sms på mobilen. "Gomorron Sanna! Har du tråkigt så du vill jobba idag?".
Ohh noooo. Hade kunnat jobba vilken annan ledig dag som helst, bara inte idag! Inte när jag för en gångs skull har människor att umgås med på en ledig dag mitt i veckan. Inte när det finns saker planerade... "/

Kände mig riktigt elak när jag skickade att jag inte ville. Men vad ska man göra? Man kan inte ta på sig saker hela tiden, trots att det känns dumt att inte göra det. Någongång måste det bli ett nej, annars förgås man.

Det här har varit den bästaste lediga dagen på mycket länge!
Istället för skidåkning kom vi på att vi skulle åka till Vansbro och kolla om vi kunde hitta några bra längd-skid-grejor, så att vi hinner åka på våra egna skidor innan snön smälter bort. Det var då jag fick snilleblixten: SIMNING! :D
Pis var självklart på, lika så var Syster.
En kilometers plaskande, bindningar, pjäxor och stavar, en halv pizza ("/) och lite handlande blev resultatet för turen.

NU HAR JAG EN KOMPLETT LÄNGDSKID-UTRUSTNING! :D
Och fasligt dyrt tycker jag inte heller att det blev. 1500 kr för allt (de redan inköpta skidorna medräknade)! Som hittat!
Se upp i spåren! :)

Riktigt skönt var det att plaska runt de 40 längderna.
Att simma är härligt. En bra träning, utan att det känns som att man tränar. Tjålande med sällskapet gör att det känns som vilket tjålställe som helst.

Ledighetens dag avslutades med ett parti sällskaps-spel. GRYMT roligt. Har inte skrattat så mycket på länge. Vill ni ha en rolig kväll: Spela spelet "helt hysteriskt"!
Det lever verkligen upp till namnet! :)

Tack Pis och Moa för en gööör lyckad dag!

Längtar till helgens ledighet. Tid att testa mina nya skidor. Weeehoooo!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack detsamma för en rolig dag! Behöver släpas ut lite nu framöver. Spelet var ju det roligaste på sååå länge, ett riktigt skrattspel.
Nu får du se till att få på lite valla och testa skidorna. Kram